Nieuws leden

Op 5 februari 2017 hebben de leden van Scandia erin toegestemd de västgötaspets te gaan vertegenwoordigen. Dat betekent dat ons ras toch nog een plekje heeft gevonden. Er staan al verschillende activiteiten voor 2017 gepland. Neem vooral een kijkje op de site van Scandia http://www.scandia-rasvereniging.nl of de facebookpagina van Scandia.

Het nieuws of informatie wat op deze pagina wordt vermeld, zal in beginsel niet of pas later in het clubblad worden gepubliceerd.

Concept VFR:

Het bestuur is bezig geweest met het integreren van de fokkerscode in een nieuw Verenigings Fokreglement(VFR). Dit heeft geleid tot een concept VFR. Hieronder is de link naar dit concept VFR te lezen. Wijzigingen staan cursief aangegeven met gele achtergrond. Hierover moet nog worden gestemd op de ALV van 2 oktober.

160901-concept-gewijzigd-vfr-vvn-site

Beste V.V.N. show-hond 2015

Dit jaar was het een close finish. Wie zou de beste show spets van 2015 zijn? Tot op de laatste show bleef het spannend. Uiteindelijk ging Sharinjah Simasuu (Niike) van Simone Uitendaal mP1340802et de beker aan de haal. Zij behaalden samen 42 punten.

De tweede plaats, met 1 punt verschil met de winnaar, was voor Tridents Diaz van Betty Petrus met 41 punten. Derde werd Svedala Tindra Tranbär van Ellen Koeleman met 17 punten. Alle drie de winnaars kregen een prijs voor dit mooie resultaat. Gefeliciteerd dames!

Noodopvang/herplaatsing.

Het komt wel eens voor, dat eigenaren van een Västgötaspets vragen of de VVN leden kent die een hond tijdelijk zou kunnen opvangen indien dat echt noodzakelijk is. In uitzonderlijke gevallen komt het ook voor, dat men een nieuw thuis zoekt voor de hond(en). De VVN kan in zulke gevallen alleen maar een bemiddelde rol spelen door de eigenaar in contact te brengen met het belangstellend lid.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een herplaatsing- Spets of eventueel een plekje beschikbaar hebben voor een tijdelijke noodopvang, dan willen wij het graag van u weten. U kunt dat doen door  een e-mail bericht te sturen naar: pupbemiddeling@vastgotaspets-vereniging.nl.