Kalender

VVN activiteiten voor leden en aspirant-leden.

 

Voor uw agenda: Workshop Reddingshondenwerk d.d. 11 juni 2016 te Zeist.

De VVN organiseert voor haar (asp.)leden op 11 juni 2016, in samenwerking met “Werken met je hond” van Ingrid Maassen, de workshop Reddingshondenwerk.

Bij het reddingshondenwerk doorzoekt een hond (in combinatie met zijn geleider) zelfstandig een gebied op zoek naar vermiste personen. De hond leert te reageren op mensen die liggen of zitten. Tijdens de workshop maak je kennis met de eerste stappen van het reddingshondenwerk. Jouw hond gaat leren dat er bij het “slachtoffer” iets leuks gebeurt of te halen valt. Afhankelijk van de hond kan hij misschien al een beetje gaan zoeken.

De workshop vindt plaats in Zeist. De training wordt gegeven door Ingrid Maassen, zelf trotse eigenaar van een door haar zelf opgeleide reddingshond Lena.

De workshop duurt 2 uur. Er is plaats voor minimaal 4 tot maximaal 8 baas-hond combinaties dus geef je snel op! Kosten voor de workshop bedragen € 29,50 per combinatie inclusief drankjes en lunch.

We starten om 10.00 uur met de eerste club van maximaal 4 combinaties. Om 12.30 uur is de lunch tot 13.30 uur gezamenlijk met de maximaal 4 combinaties van de 2e ronde die om 13.30 uur begint. Zo is er dus een gezellige gezamenlijke lunch terwijl de traingroepjes klein blijven.

Interesse? Geef je online op.  Dit kan tot uiterlijk  zondag 5 juni as. Maar vol = vol.

Bij vragen, neem gerust contact op met mij via: activiteitencie@vastgotaspets-vereniging.nl of via wendyvvn@telfort.nl

Wendy Deckers

 

Velden met een * moeten verplicht worden ingevuld.

 

Kalender VVN bestuur 2016.

 

Kalender tentoonstellingen t/m juni 2016 onder auspiciën van de Raad van Beheer.

14 mei Rijnhal te Arnhem CAC-CACIB www.kcarnhem.nl

4 juni Manege Thielen te Tilburg CAC-CACIB www.show-kcdebaronie.nl

18 juni Brabanthallen te Den Bosch CAC-CACIB www.outdoor-uden.nl

19 juni Brabanthallen te Den Bosch CAC-CACIB www.outdoor-uden.nl